Stumfilmkonsert 16/10: Magnus Skavhaug Nergaard spiller til «Modern Times (1936)»


Kom og opplev magien som er stumfilmkonsert! Dette blir sjette og siste del i vår serie med stumfilmkonserter til Charlie Chaplins filmer, denne gangen med hans siste film uten tale: «Modern Times (1936).» Denne gangen spiller Magnus Skavhaug Nergaard.

Han er musiker, komponist og lydtekniker. Han spiller bass i et vidt felt av prosjekter og band (Delish, Pseudo Fruit, Moon Relay, Selma French, Christian Winther, Monkey Plot m.m.), er aktiv som improvisatør i en rekke varierende konstellasjoner og ga ut sin debut soloplate ‘Hibernacle’ sommeren 2023 på Motvind Records. Opptak av eksperimentering og utforskende improvisasjoner på elektronikk, trommemaskiner, en nedarvet fele og en kassegitar reddet fra søppeldynga, la grunnlaget for det som skulle bli plata, hvor Skavhaug Nergaard også spiller kontrabass, elbass, elgitar, trommer og piano. I konsertsituasjonen er soloprosjektet et rom hvor Skavhaug Nergaard utforsker improviserte sangformer, repetitive pulser, skyer av støy og omskiftende lydbilder- en slags sonisk utgravning.

Visningen finner sted i Laben på Kulturhuset.

Dørene åpner 19

Filmstart litt etter 20

Alle kan komme på våre visninger, men du må være medlem av Norsk FilmKlubbforbund (koster 50,- per år) og løse billett. Prisen er 150,- for alle siden det er stumfilmkonsert. Alt kan ordnes i døra.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *